Rólam

Kedves vendégeim / leendő vendégeim!

 

Fekete Szilvia vagyok kozmetikus. Végzettségemet 2009-ben szereztem meg a Szépmíves szakképző iskolában.

 

A mai napig hálás vagyok Rieder Violetta kozmetikus mesteremnek, aki megtanított a szakma fontos alappilléreire, és arra, hogy mi is az a szakma iránti alázat.

 

Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap amit szeretek. Szerintem az egyik legszebb női szakmát választottam. Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem, hivatásom és a hobbim is.

 

A szépségipar az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért fontosnak tartom, hogy mindig napra kész legyek az új kozmetikai eljárásokkal, anyagokkal kapcsolatban. Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon, továbbképzéseken, kiállításokon, hogy vendégeimnek igényes, személyre szabott és hatékony kezeléseket tudjak biztosítani.

 

Számomra fontos, hogy a bőr állapotát mindig természetes összetevőkkel, mesterséges adalékanyagok nélkül próbáljuk javítani, vagy megóvni. Ezért választottam az ADRIENNE FELLER kozmetikumokat és a BIOLA termékeit, melyek mindegyike bio, natúr minősítésű növényi alapanyagokat, magas hatóanyag-tartalmú olajokat, prémium minőségű illóolajokat tartalmaznak.

 

A kozmetikában egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy a vendégeim a kezelések alatt a külvilágot kikapcsolva, ellazultan érezzék magukat és feltöltődve maximális elégedettséggel távozzanak!

 

Amennyiben szimpatikusnak találsz és bizalmat szavazol nekem, várlak szeretettel!

Copyright © 2024 Szilvi Kozmetika