Arckezelés

Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. Az arckezelést az arc alapos letisztításával kezdjük, ezt követően a bőr típusának megfelelően peelingezünk, azaz eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok minél könnyebben juthassanak be a bőrbe. A peelingezést egy kis pihentető arc masszázs, gőzölés, bőrpuhítás követi, miután a meglévő aknékat, miteszereket eltávolítjuk, és megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A kezelés után a bőr üde, friss, életteli lesz.


Letisztítás
Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket. Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása mindenkit érint. A por és az egyéb szennyeződés lerakódik a bőrön, beivódik a pórusokba, ezért legalább egyszer egy nap egy alapos tisztítást megérdemel a bőr. A letisztításhoz arctejet, peelinget, tonikot használunk.


Arctej
A leggyengédebb bőrtisztító, minden bőrtípusra ajánlott. A piszkot és a felesleges faggyút kíméletesen és megbízhatóan távolítja el. Szabályozza és regenerálja a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza kiszáradását.


Peeling
A finomra őrölt tengeri kivonatok megszabadítják arcunkat a szennyeződésektől. Közben élénkítik, feszesítik, hidratálják a bőrt. Használatukkal felkészítjük bőrünket arra, hogy az ápoló készítmények a bőr mélyebb rétegekbe is bejussanak.


Gőzölés
A tisztítást megelőző mûvelet. Fontos az arcbőr felpuhítása, mert tökéletes eredményt csak akkor érhetünk el a tisztítás során, ha a bőrt kellő mértékben felpuhítottuk.A gőzöléshez egy felpuhító krémet használunk.


Tisztítás
A meglévő aknék, miteszerek eltávolítása.


Fertőtlenítés
Tonikkal történik, melynek a fertőtlenítő hatásán kívül pórus összehúzó hatása is van.


Tápanyagbevitel
A leghatásosabb eljárást, az ultrahanggal való hatóanyag bevitelt használom. Egyaránt a bőrbe juttatja a zsíros és vizes fázisú anyagokat is. Tápláló anyagokként ampullákat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe.


Masszázs
A masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Feladata a bőr  táplálása,feszesítése az egyén relaxálása. Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.

 

MELEG MASSZÁZSOLAJ GYERTYA


A meleg masszázsolajjal történő arc-, nyak- és dekoltázs masszázs minden bőrtípus számára alkalmas. Nagyon jó hatással van fizikailag, energetikailag és szellemileg is a szervezetre.
 
A masszázsolajok különleges hatóanyagai és a meleg szinergiájának köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben szívódnak fel a masszázs során.

Spa és kozmetikai kezelések ideális kiegészítője és még az ayurvedaabyangam masszázshoz is ajánljuk.
 
Ez a termék növényi eredetû: nem tartalmaz paraffint, ásványi gyantát, állati zsírt vagy fehérjét.

Kezelés időtartama: 30 perc

 

PASSION FRUIT meleg masszázsolaj

BŐRPUHÍTÓ

 

A MASSZÁZS SORÁN HIDRATÁLJA, TÁPLÁLJA ÉS KELLEMES ILLATUVÁ VARÁZSOLJA A BŐRT.
 
A meleg masszázs olaj gyertyával történő masszázs során nem csak a bőr válik illatossá, de a masszázshoz szükséges megfelelõ légkör kialakításában is segít.

Karité, mandula és avokadó növényi esszenciális olajokat tartalmaz, melyek a bőrt puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolják. 

 

RÓZSA meleg masszázsolaj

REGENERÁLÓ

 

A MASSZÁZS SORÁN HIDRATÁLJA, TÁPLÁLJA ÉS KELLEMES ILLATUVÁ VARÁZSOLJA A BŐRT.
 
A meleg masszázs olaj gyertyával történő masszázs során nem csak a bőr válik illatossá, de a masszázshoz szükséges megfelelő légkör kialakításában is segít.

Rózsa, csipkebogyó, aloe vera és gyapott növényi esszenciális olajokat tartalmaz, mellyek a bőrt puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolják.

 

Meleg masszázsolaj már ARGÁNOLAJJAL és ARANYPORRAL is

KLEOPÁTRA FOLYÉKONY ARANYA

A bőrtápláló, hidratáló, relaxáló hatású meleg masszázsolaj-család legújabb tagja a GLAMOUR LIMITED EDITION. Argánolajat és aranyport tartalmaz, a meggyújtást követően a szemünk láttára változik folyékony arannyá.


A bőrtápláló argánolajat 80 százalékos esszenciális zsírsav- és magas E-vitamin tartalma teszi különlegessé. Növeli a bõr oxigénellátottságát, biztosítja a bőr rugalmasságát, regeneráló, szabadgyök-megkötő és segít helyreállítani a bőr hidrolipid rétegét. Különleges arckezelések tökéletes kiegészítője, a folyékony arany simogató melege és parfümös illata elvarázsol mindenkit... Egyetlen próba is igazolja, hogy használata után - mintha Kleopátra szentélyéből lépnél ki - az arcbőröd selymes tapintásúvá, igézően vonzóvá vált.

Copyright © 2024 Szilvi Kozmetika