Szempillafestés, szemöldökfestés

Ma már ugyanúgy festethetjük szempillánkat és szemöldökünket, mint a hajunkat, ha nem szereted a szempillaspirált, szemöldökceruzát vagy nincs időt vagy kedved minden egyes nap órák hosszat festegetni magad a tükör előtt, akkor a tartós szempilla- és szemöldökfestést neked találták ki!

 

Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat. A szemöldök színét mindig az aktuális hajszínünk határozza meg, akkor jó a szemöldök színe, ha egy-két árnyalattal sötétebb, mint a hajszínünk, de ma már az is teljesen megengedett, hogy a hajszínnél világosabb árnyaltú szemöldökszínnel próbálkozzunk. A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintetet.

 

Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3-4 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált, illetve szemöldökceruzákat alkalmazni. A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.

 

Copyright © 2024 Szilvi Kozmetika